ПрАТ "Одесагрошляхбуд"

Код за ЄДРПОУ: 02138530
Телефон: 0487402247
e-mail: odesagroshlyahbud@ukr.net
Юридична адреса: 67820, Україна, Одеська область, Овідіопольський район, с. Прилиманське, вул. Оборонна, 44-к
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
27.04.2012
92.2800000
Загальні збори скликані за ініціативою Правління Товариства.
Всі пропозиції до переліку питань порядку денного надавали Члени Правління Товариства
Перелік питань порядку денного, що розглядалися зазначеними зборами:
1. Прийняття рішень з питань проведення річних загальних зборів акціонерів. Обрання голови та секретаря річних загальних зборів акціонерів, голови та членів лічильної комісії.
2. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2011 рік.
3. Затвердження висновків та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії Товариства за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за результатами 2011 року.
4. Затвердження річного звіту Товариства за 2011 рік.
5. Розподіл прибутку, покриття збитків Товариства, прийняття рішення про виплату дивідендів та їх розмір з урахування вимог законодавства України.
6. Обрання членів наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради.
Результати розгляду питань:
По всім проектам рішень всіх питаннь порядку денного, які розглядалися на зазначених загальних зборах - простою більшістю голосів були прийняті рішення "За". 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.