ПрАТ "Одесагрошляхбуд"

Код за ЄДРПОУ: 02138530
Телефон: 0487402247
e-mail: odesagroshlyahbud@ukr.net
Юридична адреса: 67820, Україна, Одеська область, Овідіопольський район, с. Прилиманське, вул. Оборонна, 44-к
 
Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 30.04.2013
Кворум зборів** 90.1112
Опис Чергові (річні) загальні збори товариства проведені згідно вимог Закону України "Про акціонерні товариства" не пізніше 30 квітня наступного за звітним роком. Порядок денний загальних зборів товариства затверджено Наглядовою радою товариства. Пропозиції та зміни до переліку питань порядку денного зборів товариства з боку акціонерів не надходили. Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Прийняття рішень з питань проведення річних загальних зборів акціонерів. Обрання голови та секретаря річних загальних зборів акціонерів, голови та членів лічильної комісії.
2. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік.
3. Затвердження висновків та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії Товариства за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за результатами 2012 року.
4. Затвердження річного звіту Товариства за 2012 рік.
5. Розподіл прибутку, покриття збитків Товариства, прийняття рішення про виплату дивідендів та їх розмір з урахування вимог законодавства України.
За результатами розгляду, питань порядку денного прийнято рішення:
1. Затвердити порядок денний загальних зборів акціонерів ПрАТ "Одесагрошляхбуд"; Обрати Головою Загальних зборів акціонерів - Іванова Едуарда Миколайовича.
Обрати Секретарем Загальних зборів акціонерів - Гнатовську Ірину Олексіївну.Обрати головою лічильної комісії - Копил С.С.
Обрати секретарем лічильної комісії - Грабовську Г.П.
2. Затвердити звіт голови правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік.
3. Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії щодо річного звіту та балансу ПрАТ "Одесагрошляхбуд" за 2012 р.
4. Затвердити річний звіт Товариства за 2012 рік.
5. Не проводити виплату дивідендів за 2012 рік.
Результати голосування: по всім питанням порядку денного більшістю голосів (від присутніх на зборах) були прийняті рішення "за" по запропонованим проектам рішень питань винесених на голосування.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.